Inspiratie foto week 29

Inspiratie foto week 29

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Doe eens gek! Verander je standpuntVoor een ander perspectiefHet geeft een verrassend lichtCreëert een gouden randjeGeeft hoopInzicht door uitzicht Wat ga jij anders doen vandaag? En geniet van het proces. Een...
Inspiratie foto week 28

Inspiratie foto week 28

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.  Soms heb je van die dagen, dan ben je leeg. Moe van werk, moe van het weekend, toe aan vakantie. Wat ga je dan doen? Ga je er nog hard aan trekken om toch nog productie te draaien? Of neem je bewust rust om te...
Inspiratie foto week 27

Inspiratie foto week 27

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Vandaag een inspiratie songtekst van Ramses Shaffy. Het herinnert ons eraan dat je niet alleen bent, dat je omhoog kan kijken, om te zien wat je hebt, welke mogelijkheden er zijn, wat je al bereikt hebt en dat...
Inspiratie foto week 26

Inspiratie foto week 26

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.  Herinner jij het nog…. vroeger? Op je buik in het gras, tussen de klavertjes…. zoeken naar het klavertje 4… voor geluk! Uren kon ik er zoet mee zijn. Klavertje voor klavertje zoeken.. totdat...
Inspiratie foto week 25

Inspiratie foto week 25

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.  Ik kwam afgelopen week een heel mooi gedicht tegen die ik graag met jullie wil delen: Als ik stilsta en genietis dit moment mijn favoriettoekomst wordt uitgesteldnu is het enige wat telt Dit moment niets...
Inspiratie foto week 23

Inspiratie foto week 23

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Paardenbloemen, wie kent ze niet. Als kind heb ik vele paardenbloemen geplukt voor veldboeketten voor mijn moeder of oma en de pluizenbollen van de paardenbloem weggeblazen met wensen in mijn hoofd. Wat herken...
Inspiratie foto week 22

Inspiratie foto week 22

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Tijdens intensieve dagen, zoals opleidingsdagen of vergaderingen. Snak ik naar natuurvitaminen. Vaak ga ik dan in de pauzes mijn heil zoeken in de natuur, waar ik dan ook ben. Nu volg ik dit jaar een opleiding...
Inspiratie foto week 21

Inspiratie foto week 21

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Afgelopen weken maakte ik mij zorgen over mijn conditie. Elke dag fiets ik met de kinderen naar school, maar ik merk totaal geen verbetering. … eerder stagnatie of achteruitgang. Puffend en steunend fiets...
Inspiratie foto week 20

Inspiratie foto week 20

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Hoe kun je opvallen? En wat eigenlijk belangrijker is…. wil je opvallen? Beide antwoorden hebben een doel. Als je wilt opvallen binnen een groep kan dat zijn omdat je gezien wilt worden. Gezien worden omdat je...

Inspiratie foto week 19

Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week. Na een periode van hard werken is vakantie echt een aanrader. Soms neig je naar het verlangen om dan toch nog maar wat werk mee te nemen op vakantie. Beter is om alles thuis te laten en jezelf echt te...