Goedemorgen…. vandaag een inspiratie foto van deze week.

Hoe belangrijk het ook is om doelen te stellen en plannen te maken. Het is nog belangrijker om stil te staan. Terug te kijken naar je gelopen pad. Daarop te reflecteren. Te genieten van alles wat je al bereikt hebt op je pad. En vooral genieten van al het harde werk wat je gedaan hebt.

En dus ook om te ontdekken of je doelstelling(en) nog steeds van toepassing zijn. Het kan zijn dat door alle stappen die je gemaakt hebt, alles wat je daardoor hebt geleerd -> de doelstelling die je vooraf gemaakt hebt, moet worden bijgesteld.

En vooral te genieten van alles wat je al bereikt hebt, het vieren van de successen en daarbij goed stil te staan in het hier & nu, voluit te genieten. Daarbij moet ik altijd denken aan mijn lijfspreuk die ik in mijn tienertijd heb ontdekt en nog steeds heel goed bij mij past:

Geniet nooit met mate

Loesje

Veel inspiratie plezier! Wil je geen inspiratiefoto missen? Meld je dan via www.mindfulfotografie.com of info@mindfulfotografie.com aan en ontvang elke maandag een inspiratie foto in je mailbox!